Turvallisesti Tullikamarilla

Päivitetty 30.9.2021

Rakas asiakkaamme!

- Pese tai desinfioi kätesi heti saapuessasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
- Vältä lähikontaktia henkilökunnan ja muiden asiakkaiden kanssa; muista turvaväli myös tiskillä ja WC-tiloihin mennessäsi. Sisätiloissa asioidessa suosittelemme maskin käyttöä. Sisätiloissa jokaiselle asiakkaalle on osoitettu istumapaikka.
- Suojaa suusi nenäliinalla tai hihalla yskiessäsi tai aivastaessasi.
- Suosimme korttimaksua.
- Jätä käynti väliin, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet palannut ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana, olet koronaviruksen altistusketjussa tai karanteenissa.

Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Tullikamari on avoinna pienennetyllä asiakaspaikkamäärällä.

 

OHJE KEIKOILLE TULIJOILLE 

Keikat järjestetään merkittävästi alennetulla kapasiteetilla, jolloin pystymme varmistamaan riittävän tilan kaikille tulijoille. Jos keikka on ennakkoon loppuunmyyty, ovelle ei tule lippuja myyntiin. Keikan lipputiedot ja aikataulut löytyvät osoitteesta www.tullikamari.net. 

Mikäli sinulla on flunssan oireita, olet tullut ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai olet koronaviruksen altistusketjussa, älä tule keikalle!
 

Saapuminen keikalle

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen keikan alkua. Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan. Ovien avaamisaika ja keikan alkamisaika löytyvät nettisivuiltamme kunkin tapahtuman yhteydestä. Sisäänkäynti tapahtuu pääsääntöisesti Pakkahuoneen ovista rakennuksen rautatieaseman puoleiselta sivulta. Sisäänkäynnin muutoksista tiedotetaan nettisivuillamme keikan tietojen yhteydessä. Varmista tiedot vielä keikkapäivänä.

Huomioithan toiset tapahtumavieraat säilyttämällä turvavälin myös sisääntulossa. Käsidesipisteitä on muun muassa sisäänkäynnin ja narikan yhteydessä. Käsienpesumahdollisuus on wc-tiloissa alakerrassa ennen saliin saapumista.
Narikassa suosimme korttimaksua käteisen sijaan. Eteispalvelumaksu on 3 € /hlö.

Keikan aikana

Artisti esiintyy Pakkahuoneen lavalla ja tilaisuuden koon edellyttäessä myös Klubin puoli ja palvelut ovat käytössäsi. Tiloissa on jokaiselle asiakkaalle oma istumapaikka pöytätason ääressä. Tilat täytetään saapumisjärjestyksessä ja henkilökunta ohjaa yleisön istumaan paikoilleen. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin koko keikan ajan! Mahdollisen turvaväliohjeistuksen rikkominen tai muiden ohjeiden noudattamatta jättäminen voi johtaa keikan keskeytykseen tai asiakkaan poistamiseen tiloista.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tilaisuuksissamme. Maskeja myydään alakerran narikassa sekä kaikissa anniskelupisteissä.
Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Kädet tulee pestä erityisesti, kun tulet sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Tiloissamme on useita käsidesipisteitä. Järjestyksenvalvojat opastavat sinua tarvittaessa.
Käytössä on tarvittaessa sekä Pakkahuoneen että Klubin WC-tilat. Varmistathan, että turvavälit säilyvät myös WC:ssä asioidessa. Tiloja siivotaan tehostetusti.

Anniskelupisteet
Anniskelupisteitä on tilaisuuden koon mukaan sekä Pakkahuoneella että Klubilla. Pyydämme välttämään käteisen käyttöä baaritiskillä ja käyttämään lähimaksua tai maksukorttia. Muistathan säilyttää turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan myös asioidessasi baaritiskillä. Myös tiskeillä on tarjolla käsidesiä.

Keikan jälkeen

Keikan päätyttyä pyydämme asiakkaitamme noudattamaan turvavälejä poistumisen yhteydessä. Noudatathan henkilökuntamme ohjeistusta, jottei poistuminen ruuhkaannu. 

 

Turvallisesti Tullikamarilla – yleistä

SIIVOUS: Tilojemme siivousta on tehostettu. Kaikki yleiset kosketuspinnat, kuten tasot, kahvat ja kaiteet puhdistetaan tihennetyllä aikataululla.
HENKILÖKUNTA: Keikoilla henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiiriä, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja tulemme töihin vain terveinä.
NOUDATAMME VIRANOMAISTEN OHJEITA: Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä. Tullikamarin korona-ajan omavalvontasuunnitelma on tarvittaessa asiakkaiden nähtävillä baaritiskillä.

Tätä ohjetta päivitetään tilanteen muuttuessa.