Turvallisesti Tullikamarilla

Päivitetty 16.11.2021

Hyvä asiakkaamme!

Pirkanmaan koronarajoitukset muuttuivat keskiviikkona 17.11.2021.

Tämän johdosta Tullikamarin tapahtumissa sekä yökerhossa tulee käyttöön koronapassi. Koronapassin käyttö mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia.

Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle. Tarkastamme henkilöllisyystodistuksen koronapassin luennan yhteydessä.

Saavuthan ajoissa, sillä jonotus saattaa kestää normaalia pidempään. Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus, jonka saa vähintään kahdella rokotuksella, negatiivisella testituloksella tai todistuksella enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetusta laboratoriovarmistetusta koronasta. Lisätietoa www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Lisätietoja pakkahuone@tullikamari.net


OHJE TAPAHTUMIIN TULIJOILLE 

Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon! Jos keikka on ennakkoon loppuunmyyty, ovelle ei tule lippuja myyntiin. Keikan lippulinkit ja aikataulut löytyvät osoitteesta www.tullikamari.net. Mikäli sinulla on flunssan oireita, tai olet koronaviruksen altistusketjussa, älä tule keikalle.
 

Saapuminen keikalle

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen keikan alkua. Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan. Ovien avaamisaika ja keikan alkamisaika löytyvät nettisivuiltamme kunkin tapahtuman yhteydestä. Varmista tiedot vielä keikkapäivänä mahdollisten nopeidenkin muutosten vuoksi. 

Tullikamrin tapahtuimssa ja yökerhossa on käytössä koronapassi. Henkilöllisyystodistus luetaan koronapassin luennan yhteydessä. 

Huomioithan toiset tapahtumavieraat säilyttämällä turvavälin myös sisääntulossa. Käsidesipisteitä on muun muassa sisäänkäynnin ja narikan yhteydessä. Käsienpesumahdollisuus on wc-tiloissa alakerrassa ennen saliin saapumista. Narikassa suosimme korttimaksua käteisen sijaan.

Keikan aikana

On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja myös artistiin koko keikan ajan! Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tilaisuuksissamme aina kun turvavälejä ei ole mahdollista noudattaa. Maskeja myydään alakerran narikassa sekä kaikissa anniskelupisteissä.
Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Kädet tulee pestä erityisesti, kun tulet sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Tiloissamme on useita käsidesipisteitä. Järjestyksenvalvojat opastavat sinua tarvittaessa.
Varmistathan, että turvavälit säilyvät myös WC:ssä asioidessa. Tiloja siivotaan tehostetusti.

Anniskelupisteitä on tilaisuuden koon mukaan sekä Pakkahuoneella että Klubilla. Pyydämme välttämään käteisen käyttöä baaritiskillä ja käyttämään lähimaksua tai maksukorttia. Muistathan säilyttää turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan myös asioidessasi baaritiskillä. Myös tiskeillä on tarjolla käsidesiä.

Keikan jälkeen

Keikan päätyttyä pyydämme asiakkaitamme noudattamaan turvavälejä poistumisen yhteydessä. Noudatathan henkilökuntamme ohjeistusta, jottei poistuminen ruuhkaannu. 

 

Turvallisesti Tullikamarilla – yleistä

SIIVOUS: Tilojemme siivousta on tehostettu. Kaikki yleiset kosketuspinnat, kuten tasot, kahvat ja kaiteet puhdistetaan tihennetyllä aikataululla.
HENKILÖKUNTA: Keikoilla henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiiriä, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja tulemme töihin vain terveinä.
NOUDATAMME VIRANOMAISTEN OHJEITA: Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä. Tullikamarin korona-ajan omavalvontasuunnitelma on tarvittaessa asiakkaiden nähtävillä baaritiskillä.

Tätä ohjetta päivitetään tilanteen muuttuessa.