Tullikamarin Tammerfestiä tähdittävät Black Devils, Jonna Tervomaa, Viikate ja Pauli Hanhiniemi – luvassa myös upeat jatkobileet!

Tullikamarin oma keikkaohjelma Tammerfest-viikolle 19.–22.7. on julkaistu! Luvassa on vahva kattaus suomirockin pitkän linjan taitureita, tyylikästä tunnelmointia ja raskasta poljentoa.

Keikkakimaran aloittaa keskiviikkona Suomen parhaaksi Hurriganes-tribuuttibändiksikin kutsuttu Black Devils vahvistuksenaan Janne Louhivuori, joka toimi yhtyeen kitaristina 1980-luvulla. Tiedossa on parhaita Hurriganes-hittejä, livesuosikkeja ja vähän yllättävämpiäkin poimintoja!

Torstaina Klubin ottaa haltuunsa Jonna Tervomaa, jolla on käynnissä todellinen juhlavuosi: hiljattain 50 vuotta täyttäneen artistin aikuisiän debyyttialbumi on ehtinyt 25 vuoden ikään, ja julkista laulajan uraa Tervomaalla on takanaan jo 40 vuotta. Näitä tasalukuja artisti juhlistaa Suljettu Sydän -kiertueella, jossa kuullaan kitaravetoisen kokoonpanon säestämänä vuosien 1998–2004 hittejä. Illan avaa suomalaisten sydämissä paikkansa lunastanut laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen.

Viikonlopun keikkakattaus tarjoilee metallia ja suomirockia

Tammerfest-viikonlopun perjantai pärähtää käyntiin vahvalla otteella, kun lavalle astelee ikoninen metalliyhtye Viikate. Keväällä uuden ”Askel”-albuminsa julkaissut ja kirjan kansienkin väliin päässyt kokoonpano pitää huolen siitä, että festareilla saadaan fiilistellä myös raskaampaa musiikkia. Alkuillan tunnelmasta vastaa pohjoista melankoliaa sanoittava Otto Mikkola & Pitkä Ikävä.

Tullikamarin festariohjelma huipentuu lauantaina, kun Klubilla nähdään hiljattain uuden levynsä julkaissut ja Retkue-yhtyeensä kanssa keikkaileva suomirockin legenda Pauli Hanhiniemi. Illan avaa keväällä ensilevynsä julkaissut Miia Lepolan & Vesa Holmalan tähdittämä Lulua.

– Jos tanssijalkaa vipattaa vielä myöhemminkin illalla, ei hätää! Keikkojen jälkeen Klubilla juhlitaan Tammerfest-jatkoja, joille pääsee mukaan veloituksetta Tammerfestin lipuilla, vinkkaa Tullikamarin ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Liput kaikille festariviikon keikoille ovat nyt myynnissä Tiketissä

Arkisto