Tavara-aseman AV-kumppaniksi Torvinen Showtekniikka – ”On hienoa päästä luomaan uutta tapahtuma- ja konserttitaloa Tampereen ydinkeskustaan”

Tammikuussa 2023 avautuvan Tullikamarin kuusi vuotta nuoremman sisaruksen Tavara-aseman audiovisuaaliseksi kumppaniksi on valittu hämeenlinnalainen Torvinen Showtekniikka. Yrityksellä on monipuolinen kokemus ääni-, valo- ja esitystekniikan toteuttamisesta muun muassa konserttipaikoissa, ravintoloissa, jäähalleissa, yökerhoissa ja edustustiloissa.

Torvinen Showtekniikka toimittaa Tavara-asemalle AV-laitteiston ja toimii talon oman tuotantotiimin rinnalla kumppanina.

– Laadukas tekniikka ja tekniset palvelut ovat avainasemassa, kun luomme Tavara-aseman kävijöille unohtumattomia musiikki- ja tapahtumaelämyksiä. Ne takaavat, että artistit voivat rakentaa audiovisuaalisia spektaakkeleita ja luottaa siihen, että kaikki toimii h-hetkellä niin kuin pitääkin. Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Torvinen Showtekniikan Tavara-aseman AV-kumppaniksi, kiittelee Tampereen Kulttuurikamari Oy:n kehitysjohtaja Tero Viikari.

Torvinen Showtekniikan juuret ovat yli 20 vuotta sitten syntyneessä yhden hengen DJ-yrityksessä. Vuosien kuluessa siitä on kasvanut iso firma, joka tekee töitä monien suomalaisten huippuartistien kanssa.

Toiminnan punaisena lankana on rakentaa helppokäyttöisiä ja varmoja järjestelmiä. Vajaan parinkymmenen hengen ketterä tiimi panostaa tekniikan käyttömukavuuteen ja huolehtii siitä, että yleisö voi keskittyä viihtymiseen olipa kyse sitten pienen porukan juhlista tai isosta konsertista.

Olimme erittäin innoissamme, kun kuulimme, että pääsemme osaksi Tavara-aseman AV-tekniikan toteutusta. On hienoa päästä mukaan luomaan uutta tapahtuma- ja konserttitaloaTampereen ydinkeskustan historialliseen miljööseen. Viime vuodet ovat olleet tapahtuma-alalle vaikeita ja on senkin vuoksi mahtavaa, että tulee uusia paikkoja, joihin ihmiset pääsevät kokoontumaan ja nauttimaan esitysten annista, iloitsee Torvinen Showtekniikan toimitusjohtaja Tommi Tjukanov.

Tavara-asema liittyy Tampereen Kulttuurikamarin hallinnoimaan tapahtumatilojen kokonaisuuteen, johon kuuluvat jo entuudestaan Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi. Yli satavuotiaaseen jugend-rakennukseen tammikuussa avautuva 1 200 hengen konsertti- ja tapahtumasali tarjoaa hulppeat puitteet niin tähtiartistien keikoille, yritystapahtumille, kulttuurifestivaaleille kuin messuillekin.

Nautimme suuresti siitä, että pääsemme tekemään ensiluokkaista jälkeä järkevillä laitteilla. Tätä on helpottanut Tavara-aseman henkilökunnan selkeä näkemys siitä, mitä halutaan. Meillä on aina ydinajatuksena asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity laadukas kokonaisuus, jonka takana pystymme ylpeästi seisomaan, Tjukanov kiteyttää.

Tavara-aseman ovet aukeavat yleisölle 13. tammikuuta. Kevään kuluessa uuden tapahtumatalon lavalle nousevat muun muassa hurmoksellisena live-yhtyeenä tunnettu Saimaa, kotimaiset suosikit Arttu Wiskarista Ismo Alankoon ja Maustetyttöihin sekä ruotsalaisyhtyeet Dungen ja Dina Ögon.

Arkisto