Tampereen Tullikamarin tuotantopäälliköksi valittiin Lotta Ahtinen

Tampereen Tullikamarin tuotantopäälliköksi valittiin Lotta Ahtinen Janakkalasta. Ahtinen erottui noin 50 hakijan joukosta kokemuksellaan punatiilisistä kulttuurirakennuksista: uusi tuotantopäällikkö siirtyy Tullikamarille Hämeenlinnan Verkatehtaan järjestely- ja turvallisuuspäällikön tehtävistä.

– Saimme paljon hakemuksia alan ammattilaisilta, eikä valinta ollut helppo. Lopulta Lotta erottui ammattiosaamisellaan ja intohimoisella asenteellaan sekä tapahtuma-alan että itsensä kehittämiseen.

– Sinällään sukupuolella tai sukupuolettomuudella ei ole merkitystä, mutta hienoa saada lisää naisia tapahtuma-alan paalupaikoille. Johtoryhmässämme on nyt sukupuolibinäärinen tasajako, Tullikamarin promoottori Tero Viikari toteaa.

Lotta Ahtinen on rautainen tapahtuma-alan ammattilainen, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus viihdeteollisuudesta. Takana on mm. kolmen vuoden pesti Pori Jazzin turvallisuuspäällikkönä ja kiertuetyöskentelyä pyroteknikkona mm. JVG:n tiimissä.

Erilaiset työt ja tehtävät ovat antaneet Ahtiselle kattavan kokemuksen tapahtumista lavan eri puolilta: asiakastyöstä, tapahtumien tuottamisesta ja esiintyjän asemasta.

– Yleisöturvallisuus on minulle aina aivan ykkösprioriteetti. Jokainen on tervetullut Tullikamarin nykyisiin ja tuleviin tapahtumiin turvallisin mielin. Vastuu siitä on kunnia-asia, Lotta Ahtinen painottaa.

Uusi tuotantopäällikkö on vieraillut säännöllisesti Tullikamarilla koko aikuisikänsä. Tampereen aktiivisimman live-ravintolan henki ja laatu ovat hänelle tuttuja asioita.

– On ilo ja kunnia liittyä Tullikamarin tiimiin, onhan kyseessä Suomen kirkkaimman kulttuurikaupungin sydän ja tapahtumatalo vailla vertaa, Lotta Ahtinen hymyilee.

– Tunnelmallinen Klubi ja Pakkahuone ovat jääneet mieleeni unohtumattomista keikkaelämyksistä. Tullikamari punatiiliseinineen tuntuu jo nyt uudelta kodilta, onhan työnkuva venuella minulle entuudestaan tuttua ja rakasta, kuten myös varmasti suuri osa tulevista asiakkaista ja kollegoista.

Lotta Ahtinen aloittaa tehtävässään maanantaina 7. joulukuuta 2020.

Arkisto