Tampereen Kulttuurikamarin tiimi vahvistuu – turvallisuuspäälliköksi on valittu Vesa Aalto

Pitkän kokemuksen turvallisuusalalta kerryttäneen Aallon tontille kuuluvat niin Tullikamarin kuin tammikuussa 2023 aukeavan Tavara-aseman tapahtumat.

Vesa Aalto on aloittanut Tampereen Kulttuurikamarin turvallisuuspäällikkönä 1.11. Hän huolehtii kaikista turvallisuuteen liittyvistä asioista sekä Tullikamarilla että Tavara-asemalla.

Pakkahuoneella ja Klubilla järjestetään vuosittain satoja keikkoja ja muita tilaisuuksia, ja Tavara-aseman avattua ovensa määrä kasvaa vielä merkittävästi. Talon omana turvallisuuspäällikkönä Aalto vastaa jatkossa tästä monipuolisesta kokonaisuudesta.

Aalto on ehtinyt työskennellä turvallisuusalalla jo lähes 20 vuotta, ja hänelle on kertynyt kokemusta myös logistiikka-alan tehtävistä. Ennen nimitystään nykyiseen pestiinsä hän toimi reilun vuoden ajan Tullikamarin kohdevastaavana Securitas Eventsillä, joka tuottaa Tampereen Kulttuurikamarin turvallisuuspalvelut.

”Uuteen työtehtävään on helppo astua, kun talo henkilöstöineen on suurelta osin tuttu”, Aalto kuvailee.

Uutena asiana hän odottaa erityisesti Tavara-aseman aukeamista ja sen turvallisuussuunnittelua. Tavara-asemasta on tulossa Tampereen rautatieaseman kupeeseen yli 1 000 hengen kulttuuritalo, jossa järjestetään niin konsertteja, yritystapahtumia, messuja kuin kulttuurifestivaalejakin.

”Tullikamarin ja Tavara-aseman yhtäaikainen arki on varmasti mielenkiintoista. On jopa vähän etuoikeutettu olo olla mukana näkemässä ja vaikuttamassa siihen, minkälaiseksi se muodostuu”, Aalto iloitsee.

Aallon työtä jatkamaan Securitas Eventsin kohdevastaavaksi on valittu Olli Söderlund. Hän hoitaa turvallisuusalan työntekijöiden rekrytoinnin, varaamisen ja työnjohdon Tullikamarin ja Tavara-aseman tapahtumissa.

Tampereen Kulttuurikamarin henkilökunta toivottaa Aallon ja Söderlundin lämpimästi tervetulleiksi!

Arkisto