Tampereen Kulttuurikamarin ja Tiketin yhteistyö syvenee – jatkossa Tiketti myy liput sekä Tullikamarin että Tavara-aseman tapahtumiin!

Tampereen Kulttuurikamari Oy voi tyytyväisenä ilmoittaa, että Tiketti myy liput kaikkiin talon monipuolisiin kulttuuritapahtumiin vuonna 2023. Tiketiltä voi ostaa lippuja legendaariselle Tullikamarin Pakkahuoneelle ja Klubille sekä uudelle Tavara-asemalle, joka avautuu naapuriin tammikuussa 2023.

Hienoa, että yhteistyömme Tiketin kanssa laajenee. Olemme olleet todella tyytyväisiä Tiketin tarjoamaan palvelutasoon ja sujuvaan asiakaspalveluun, kertoo Tampereen Kulttuurikamari Oy:n kehitysjohtaja Tero Viikari.

Jugend-tyylisestä Tavara-asemasta tulee monipuolinen, yli 1000 hengen tapahtuma- ja konserttitalo, joka sijaitsee vain minuutin päässä Tampereen rautatieasemalta. Ensimmäiset keikat julkistetaan tiistaina 25.10. ja liput tulevat myyntiin perjantaina 28.10.

Olemme saaneet ensimmäiseen julkaisuun hienon ja monipuolisen kokoelman tulevista tapahtumistamme. Paljon kaikkea jännää on tulossa, mutta ensimmäisistä julkaisuista saa jo käsityksen, minkälaiseksi tapahtumatalomme on muodostumassa, kertoo ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Tampereen Kulttuurikamari ja Tiketti ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä. Sen ansiosta Tullikamarin tapahtumiin on voinut ostaa esimerkiksi Luonnonperintösäätiön tukilippuja, joiden tuloista osa menee suoraan hyväntekeväisyyteen. Tukiliput tulevat myyntiin myös Tavara-aseman tapahtumiin.

Jos olet jo ehtinyt ostaa lippusi Lippupisteeltä, ei huolta. Ne käyvät Tullikamarin tapahtumiin sellaisenaan. Myös Lippupisteellä tällä hetkellä myynnissä olevia konserttilippuja voi ostaa normaalisti.

Tampereen Kulttuurikamarin historiaa huokuvat tapahtuma- ja konserttitalot tarjoavat kodin unohtumattomille keikoille aivan rautatieaseman kupeessa. Punaisten tiiliseinien syleilyssä esiintyy vuosittain 600 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä sekä artisteja kaikista genreistä. Tammikuussa määrä kasvaa roimasti. Vuonna 1901 rakennettu Tullikamari on vakiinnuttanut paikkansa niin muusikoiden kuin yleisön sydämissä. Sen kuusi vuotta nuorempi sisar Tavara-asema täydentää Tampereen kehittyvän asemanseudun kulttuuritarjontaa omalla, virkistävällä artistikattauksellaan.

www.tavara-asema.fi @tavaraasematre 

www.tullikamari.net @tullikamaritre 

www.tiketti.fi

Arkisto