Stayin’ Alive Festival Tullikamarilla ja 45 Specialissa 12.–13.6.2020

Poikkeusolot ovat siirtäneet livekeikat nettiin. Tampereen Tullikamari ja oululainen 45 Special järjestävät kesäkuun 12.-13. päivinä Stayin’ Alive Festivalin, jossa lähestys loikkii kahden legendaarisen liveklubin lavoilla.

Esiintymässä ovat Apocalyptica, Popeda, Mokoma, Stam1na, Vesterinen Yhtyeineen, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Katri Ylander Duo, Noora Louhimo Trio ja Terveet Kädet. Stayin’ Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi festivaalin verkkosivulla ja Facebookin kautta. Tapahtumaan on myös myynnissä erllaisia tukilippuja ja oheistuotteita.

www.tiketti.fi/stayin-alive-festival-live-stream-lippuja/69450

www.lippu.fi/eventseries/stayin-alive-festival-2768403/

Käynnissä olevan koronakriisi on ruokkinut livealan luovaa ajattelua. 45 Special on ollut aktiivinen striimikeikkojen järjestäjä jo viikkoja. Tullikamarin Klubia on puolestaan remontoitu lattiasta kattoon tauon aikana. Stayin’ Alive Festival tulee olemaan uudistuneen Klubin neitsytilaisuus.

Myös yhtyeet palavat halusta päästä esiintymään. Stayin’ Alive Festivalin ohjelma muotoutui helposti ja luonnollisesti. Bändit panostavat tapahtumaan.

– Kyllä tässä täytetään monen tahon toiveita. Keikkapaikat haluavat toimia, ihmiset nähdä ja kuulla elävää musiikkia ja bändit esiintyä. Luvassa on paneutumista ja näyttäviä ratkaisuja; muun muassa Popeda tulee nousemaan lavalle isolla, puhaltimilla vahvistetulla kokoonpanolla, promoottori Tero Viikari Tullikamarilta kertoo.

 

Stayin’ Alive Festival

perjantai 12.6.2020
Vesterinen Yhtyeineen, Katri Ylander Duo, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Popeda

lauantai 13.6.2020: 
Noora Louhimo Trio, Mokoma, Terveet Kädet, Apocalyptica, Stam1na

tullikamari.net
45special.com
sahaprod.com
livepaletti.fi

Arkisto