Stayin’ Alive Festival saavutti yli 100 000 katsojaa!

Tänä viikonloppuna Tampereen Tullikamarin lavoilta ja Oulun 45 Specialista striimattu Stayin’ Alive Festival saavutti vahvan kansainvälisen huomion. IP-osoitteiden perusteella tapahtumaa seurattiin kaikkialla maailmassa.

Yhteensä live iski tulta tapahtuman verkkosivuston ja Facebookin kautta yli 100 000 kertaa, mikä kertoo, että katsojia oli luultavimmin paljon oheista lukua enemmän: Stayin’ Alive Festival keräsi ihmiset yhteen nauttimaan korona-ajan turvallisesta rockfestivaalista.

Koko Stayin’ Alive Festivalin ohjelma on nähtävissä StayAlive.fi-osoitteen kautta seuraavat 7 päivää. Kunkin esiintyjän setti on valittavissa suoraan sivustolta, joten jokainen pääsee oman suosikkinsa pariin helposti ja nopeasti. Palvelu avautuu sunnuntaina 14. kesäkuuta kello 02.00 aamulla.

Myös tapahtuman tukiliput pysyvät myynnissä saman ajan ja myös ne on hankittavissa festivaalin verkkosivuston kautta.

Stayin’ Alive Festival oli alkukesän kattavin kooste kotimaista ja kansainvälistä suomalaista musiikkia. Kun perjantain päättää Popeda ja lauantain Apocalyptica ja siinä välissä esiintyvät mm. Vesterinen Yhtyeineen, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Stam1na ja Terveet Kädet, voidaan puhua erittäin monipuolisesta ja valtakunnan rajat helposti ylittävästä ohjelmistosta.    

Esiintyjien, 45 Specialin ja Tullikamarin lisäksi festivaalin mahdollistivat Tampereen ja Oulun kaupungit, Saha Prod, Livepaletti, Soundon, Colossal Order, Creative Crue, Profilight, Base Solutions ja GEST.

 

Tapahtuman virallinen, ainoa oikea verkkosivusto:

StayAlive.fi

www.facebook.com/events/569072150382598

 

45special.com
tullikamari.net
sahaprod.com
livepaletti.fi
soundon.fi

 

Arkisto