Nyssellä Tullikamarille matkakortilla ilmaiseksi diskoilemaan

Tampereen aktiivisin live-ravintola Klubi ja Tullikamarin iso sali Pakkahuone sekä Tampereen seudun joukkoliikenne tekevät yhdessä ympäristötekoja. Kun liikut nyssellä Tullikamarille, säästät luonnonvaroja ja vähennät yksityisliikenteen tuomaa ruuhkaa kaupunkialueella.

Legendaarisena keikkapaikkana tunnetun Tullikamarin väreihin teipattu bussi kaunistaa jo kaupunkinäkymää, jolle ratikkatyömaa ei ole tehnyt pelkkää hyvää. Mutta kun kiskot on vedetty ja ratikka kulkee, Tullikamarille pääsee kätevästi raideliikennettä käyttäen. Tullin pysäkiltä siirryt hujauksessa keikoille ja juhlimaan Tullikamarin katon alle.

– Kiinnostus live-keikkoihin tuntuu kasvavan vuosi vuodelta. Siksi on tärkeää, että meille pääsee helposti, ekologisesti ja nykyaikaisesti. Odotamme ratikkaliikenteen alkamista malttamattomina, Tampereen Tullikamarin promoottori Tero Viikari toteaa.

 

Luonnonperintösäätiön kanssa luonnonvaraista kotimaista metsää suojeleva Tampereen Tullikamari kannustaa asiakkaitaan muistamaan joukkoliikenteen edut. Edullisinta ja kätevintä bussien käyttö on, kun lataat omalle matkakortillesi arvo- tai kausilipun.

Matkakortin ja lippuja voi ostaa mm. Nella Nettilatauspalvelusta. Satunnaisemmalle kulkijalle Nyssellä on myös mobiilisovellus.

– Kannattaa ladata sovellus ja maksukortin tiedot jo ennen keikkahetkeä, jotta voi vain keskittyä nauttimaan illasta ennen kotimatkaa, muistuttaa viestintäsuunnittelija Hanne Tamminen Tampereen seudun Joukkoliikenteeltä.

Keikat Tullikamarilla alkavat illalla hyvissä ajoin ja nysse vie mukavasti ja kätevästi myös kotiinpäin keikkojen jälkeen. Keikkojen jälkeen Klubin tanssilattia on kuuma loppuyön diskojen merkeissä aina aamuviiteen. Nyssen palveluista löydät lisätiedot nysse.fi -sivuilta. 

Tampereen seudun joukkoliikenteen Nysse-kortti avaa Klubilla ovet yhdelle ylimääräiselle matkalle: näyttämällä henkilökohtaista korttia ovella pääset ilmaiseksi Tullikamarin Klubin loppuyön diskoihin keskiviikosta perjantaihin kello 24 alkaen. Etu on voimassa vuoden 2019 loppuun saakka, ei koske erikoisiltoja.

Myös muuta hauskaa on tulossa, onhan kyseessä viihde- ja iltaelämä, jonka ekologista jalanjälkeä juuri sinä voit tanssahdella kevyemmäksi teoillasi.

Arkisto