Kesän ihanin lahjaidea – valloittavat kaupunkifestivaalit Uusi Tampere ja Valtteri nyt yhdessä paketissa!

Tahtoisitko muistaa läheistäsi juhlan kunniaksi ikimuistoisilla kulttuurielämyksillä? Tai lähteä itse nauttimaan Tampereen urbaanista kesätunnelmasta ja tähtiartistien keikoista? Silloin kannattaa ottaa suunnaksi Tullikamarin ja Tavara-aseman rakastetut kaupunkifestivaalit!

Upealla lippupaketillamme pääset fiilistelemään sekä Uusi Tamperetta että Valtteria huokeaan hintaan. Saat yhden päivän liput molemmille festareille 75 eurolla ja kahden päivän superkombon 120 eurolla!

 

Legendaariselle Tullikamarille levittäytyvä Valtteri Festival (23.–24.6.) tarjoilee keskikesän kunniaksi vahvan kattauksen suomalaisen popin ja punkin suosikkiartisteja Ruusuista ja Litku Klemetistä Nyrkkitappeluun – unohtamatta klassikoksi muodostunutta stand up -show’ta, joka tuo juhannuspäivänä lavalle kahdeksan loistavaa koomikkoa!

 

Uuteen ja kiinnostavaan musiikkiin keskittyvää Uusi Tamperetta (21.–22.7.) puolestaan tähdittävät Yunè Pinku (UK), Alice Boman (SWE), Malla, Antti Autio ja monet muut omaehtoiset huippuartistit. Urbaania festivaalia vietetään ensimmäistä kertaa historiallisella Tavara-asemalla, jossa festivaalialue sulkee sisäänsä myös suositun PSTA-ravintolan terassin. Ohjelmaan kuuluu lisäksi RARE Median ja Johannes Roviomaan tuottaman Dear Arctic -dokumentin ennakkonäytös, ja festarin virallisia jatkoja juhlitaan Tullikamarin Pakkahuoneella.

 

Tästä eivät kesäsuunnitelmat enää parane! Koe valoisten iltojen taika ja livekeikkojen hurmos tunnelmallisissa tiilitaloissamme tai anna ne lahjaksi rakkaalle päivänsankarille – kannattaa toimia nopeasti, sillä lippupaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä!

 

Kampanja on voimassa 30.5.–21.6Yhteisliput löydät Tiketiltä Uusi Tampereen ja Valtterin sivuilta!

 

Uusi Tampere x Valtteri -kombo
1 päivän lippu molemmille festareille yhteishintaan 75 € (norm. 94,50 €)

Uusi Tampere x Valtteri -super kombo
2 päivän lippu molemmille festareille yhteishintaan 120 € (norm. 150 €)


Tutustu koko festivaaliohjelmaan:
Uusi Tampere
Valtteri Festival

Arkisto